zombi 2

Vpis

V Svetem Andražu po novem brezplačna izposoja e-koles

Slika je simbolična. (Foto: Freepik) Slika je simbolična. (Foto: Freepik)

V Občini Sveti Andraž je po novem na voljo brezplačna izposoja koles, ki so sofinancirana iz Evropskega kmetijskega sklada za razvoj podeželje v okviru projekta Razgledi Ostragove.

Najemniki rezervacijo opravijo po elektronski pošti ali e-kolo prevzamejo v baru Šilec in Rola

Stranka opravi rezervacijo najema e-kolesa tako, da vsaj tri dni pred dnem najema pošlje svojo namero na elektronski naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. ali rezervira točno na mestu najema v baru Rola ali baru Šilec. V elektronski pošti stranka napiše datum, uro prevzema, uro vrnitve in želeno število koles za izposojo. Z imenovanega elektronskega naslova bo prejela povratno informacijo o (ne)rezervaciji e-kolesa ter informacijo o točni lokaciji in uri prevzema e-kolesa.

Pogoji najema in izposoje e-kolesa

Vsak najemnik e-kolesa in kolesarske opreme mora najemodajalcu predložiti na vpogled veljaven osebni dokument. E-kolo lahko uporabljajo le polnoletne osebe. Mladoletne osebe lahko uporabljajo e-kolo le v spremstvu polnoletne osebe, ki nase prevzame odgovornost v primeu škode. Odgovorna oseba za oddajo e-koles v najem lahko zavrne izročitev električnega kolesa osebi, za katero meni, da ni sposobna voziti kolesa, kot to predpisuje Zakon o varnosti cestnega prometa.

Nazadnje urejeno: petek, 05 avgust 2022 10:27