banner fiskars2

Vpis

Waldhütter & Sin Band izdala skladbo Božič prihaja

Z glasbo si popestrite pričakovanje prazničnega decembra! Zakaj ne bi delili malo dobre volje?! Foto: arhiv ansambla Z glasbo si popestrite pričakovanje prazničnega decembra! Zakaj ne bi delili malo dobre volje?! Foto: arhiv ansambla

Prve snežinke so oznanile, da je praznični decembrski čas pred vrati. Waldhütter & Sin Band, ki prihajata iz Sp. Gasteraja, sta v svet poslala glasbeno iskrico, za katero pa prvenstveno upata, da bo vam in vsem, ki jih imate radi, popestrila pričakovanje prazničnega decembra! Zakaj ne bi delili malo dobre volje?!

Prijetno vznemirjenje ob treh dobrodušnih sivolasih gospodih: Miklavžu, Božičku in Dedku Mrazu, bo v naslednjih dnevih ponovno doseglo vrhunec. Ker so ustvarjalci ansambla Waldhütter & Sin Band čisto po Frajkinclarsko v tem času še posebej navihani, so napisali in posneli skladbo BOŽIČ PRIHAJA, ki bo, upajo, Slovencem popestrila letošnji predpraznični čas.  Več o njihovem "zgodbarskem bandu", v katerem dajejo zgodbam še poseben poudarek, lahko najdete tukaj.

Dušan Waldhütter nam je še zaupal:

"Ta komad sem imel nekako v planu ustvarit že za moje drage Frajkinclare, pa nam je med korono malo zmanjkalo »bencina«. Besedilo se je rojevalo skoraj 10 let, na koncu pa sta moja otroka tako zelo odrasla, da je v najhujšem lockdownu ta skladba nastala kot čudoviti družinski projekt. Z vso pozitivno energijo, ki je pripeljala do njenega nastanka, jo zdaj predajam vam. Naj bo v enako veselje, kot je njenim ustvarjalcem!"


Nazadnje urejeno: sreda, 23 november 2022 19:06