banner fiskars2

Vpis

ŠKSG pripravlja tri "smučarske" dogodke

Foto: arhiv kluba Foto: arhiv kluba

Študentski klub Slovenskih goric pripravlja kar tri dogodke, ki bodo njihovim članom popestrili zimske dni.

Sezono smučanja bodo otvorili z Après ski zabavo, ki jo letos premierno pripravljajo z lokalom Port Caffe na ŠRC Polena. Luka Horvat, predsednik študentskega kluba nam je povedal:

»Zaradi zaprtja Bowling centra Lenart letos nismo mogli organizirati našim članom že dobro poznanega druženja ob začetku leta, ko smo se pred nizkimi temperaturami skrili na bowling stezah in se vsako leto super zabavali. Tako smo iskali druge rešitve oziroma možnosti druženja. Z Mitjo, lastnikom kavarne Port, smo v preteklosti že sodelovali, zdaj pa prvič skupaj organiziramo prav poseben dogodek. Navezali smo se na prihajajoča dogodka smučanja in tako pripravljamo čisto pravi Après Ski party.«

Dogodek, kjer bo za izvrstno vzdušje poskrbel DJ, organizirajo v petek, 27. januarja, s pričetkom ob 16. uri. Kot je večini že znano, pa študentski klub rad vsako zabavo »obleče« nekoliko drugače. Tokrat so zapisali, da bo veljajo eno in edino pravilo – za udeležbo na dogodku je obvezen vsaj en kos smučarske opreme.

Študentski klub vsako leto ob Prešernovem dnevu organizira enodnevno smučanje. Letos bo svoje smučarje in smučarke odpeljal v avstrijski Klippitztörl. Gre za smučišče na višini 1.530 – 1.818 metrov nadmorske višine z 28 kilometri prog, katere so povezane z dvema sedežnicami in štirimi vlečnicami. Več informacij o dogodku, cene in prijave so na voljo tukaj.

sksg smucanje p Foto: arhiv kluba

Zimsko-smučarsko dogajanje bo ŠKSG sklenil s prav tako tradicionalnim tri dnevnim smučanjem na Krvavcu. Kot so zapisali sami, bodo študente nastanili direktno na smučišču in s tem pozabili na minule izpite. Prijave bodo odprte od 1. februarja naprej.

Razen omenjenih treh dogodkov pa so člani ekipe poskrbeli še za nekaj »zimskih« ugodnosti. Predsednik kluba nam je povedal, da so posebej popularne ugodnosti, ki jih člani lahko koristijo za nakup smučarskih kart za Krvavec in Roglo, mnogi pa se v teh zimskih dneh namesto na zasnežene strmine raje odpravijo v tople terme. Klub svojim članom tudi letos ponuja ugodnejše karte za vstop v Terme Ptuj, Terme 3000 in Zdravilišče Radenci.

Nazadnje urejeno: torek, 24 januar 2023 08:28