banner fiskars2

Vpis

Twirling, plesni in mažoretni klub Lenart bo plesal tudi v finalu

Lenarčani so se po napornem dvodnevnem tekmovanju domov vrnili z vstopnicami za finale. Foto: arhiv kluba Lenarčani so se po napornem dvodnevnem tekmovanju domov vrnili z vstopnicami za finale. Foto: arhiv kluba

Pretekli vikend, 25. in 26. marca, je v Podčetrtku potekalo predtekmovanje v prostih kategorijah twirlinga. To tekmovanje je bila še zadnja stopnička, ki je člane in članice Twirling, plesnega in mažoretnega kluba Lenart ločila od 22. Odprtega državnega prvenstva Mažoretne in twirling zveze Slovenije. Lenarčani so se po napornem dvodnevnem tekmovanju domov vrnili z vstopnicami za finale.

Barve kluba bosta, kot drugouvrščeni, v finalu državnega prvenstva v kategoriji Par C junior zastopali Ajda in Julija. V kategoriji Par C kadet, bosta, prav tako kot drugouvrščeni, v finalu svoje znanje pokazali Zarja in Neža.

V klubu se lahko pohvalijo tudi s posamezniki, ki so se uvrstili na finalni del državnega prvenstva. V kategoriji Freestyle C kadet bodo klub predstavljali Gašper, Neža in Zarja. V kategoriji Freestyle A senior pa bo zaplesala Lana.

Koreografije, ki združujejo prvine gimnastike, plesa, baleta in plesa s palico, si bo moč ogledati 22. in 23. aprila v Benediktu, kjer bodo finalisti pokazali več kot odlično pripravljene programe.

Nazadnje urejeno: sreda, 29 marec 2023 09:48