banner fiskars2

Vpis

V Lenart prihaja nova sladolednica Sladka Hajdi!

Ta vikend bo pri Family Cafe živahno dogajanje, saj se odpira nova sladolednica Sladka Hajdi! Ta vikend bo pri Family Cafe živahno dogajanje, saj se odpira nova sladolednica Sladka Hajdi!

V malem otroškem raju se je neumorna ekipa Family Cafeja v Lenartu odločila, da v svojo ponudbo vnese nekaj novosti. Glede na to, da je njihova šefinja Hajdi Feiertag, prejšnje poletje vse navdušila s sladolednimi kreacijami je padla odločitev: Hajdi bo dobila svoj sladoledni kotiček, ki so ga poimenovali Sladka Hajdi!

Hladnejši dnevi se počasi poslavljajo, češnjevi cvetovi nas že razvajajo s prijetnimi vonji, narcise pa krasijo naše vrtove. Tudi ptički že naznanjajo, da je končno prišel čas, da pozdravimo pomlad, ki pa s seboj prinaša tudi družinske sprehode in martinčkanje na terasi ter uživanje v kremastih sladoledih. Sladoled je postal nekakšna 'ikona', saj ga ne naročajo samo najmlajši gosti oz. otroci in mladina, temveč tudi drugi.

Na voljo kar 18 okusov

Hajdi je v svojem »sladolednem laboratoriju« z uporabo svežih sestavin (svežega sadja, mleka in smetane) ter v skrbi za »zdrave« sladolede ustvarila kar nekaj zanimivih sladolednih okusov, ki so dobrega, lahkega, hkrati pa tudi polnega okusa.

“Kot mati treh navihanih deklic se zavedam, da jim želim ponuditi sladolede, ki so naravni, domače izdelave, sestavine pa da prihajajo od (kolikor se da) lokalnih ponudnikov. Sladoled delam z občutkom, ljubeznijo in željo, da bo res dober in to se po mojem mnenju tudi okusi,« priznava Hajdi in doda, da je pri delu imela v mislih tudi vse tiste, ki imajo težave.

Ravno zato smo se še posebej potrudili, da med sladoledne okuse dodamo tudi takšne, ki bodo ustvarjeni z mlekom brez laktoze. Izpostaviti velja, da bodo vsi sadni okusi veganski in tako na voljo vsem tistim, ki imajo težave z laktozo.

hajdi ovtar24 3

Na vikend otvoritvi SLADOLEDNICE,  bodo za vse otroke napihljiva igrala brezplačna in zabava z Arbadakarbo

Verjetno ste opazili, da poleg Family Cafeja stoji nov črn zabojnik, kjer bo Sladka Hajdi prodajala svoje sladoledne kreacije. Otvoritev bo potekala v soboto, 22. aprila, pripravljajo pa prav posebno doživetje za vse otroke – no, priznajmo, da smo to od njih tudi pričakovali! Od napihljivih igral do delavnic za otroke! Ob lizanju sladoleda, se bodo lahko vaši otroci v soboto in nedeljo prepuščali poslikavi obraza in zabavi na napihljivih igralih, ki bodo vaše otroke tako navdušila, da bodo zvečer v posteljo legli popolnoma izmučeni, a polni lepih vtisov.

V nedeljo popoldan pa  boste lahko navdušeno opazovali akrobacije, žongliranje in cirkuško predstavo ekipe ArbadakarbA - ZUM Kreativa.

Sladoledne kupe, ledene kavice, … Sladki Hajdi ne zmanjka idej

Hajdi bo poskrbela, da bo njen domači sladoled izjemnega, kremastega okusa. V prostorih sladolednice ji bodo pri pripravi pomagali novi, sodobni in računalniško vodeni stroji, ki bodo poskrbeli, da bo sladoleda dovolj za vse. Če pa si bolj ljubitelj sladolednih kreacij pa naj te razveselimo še z informacijo, da bodo v ponudbi tudi razne sladoledne-sadne kupe in ledene kave s kepico Hajdinega sladoleda. Glede na zapisano se splača obiskati Family Cafe in preveriti ali je Sladka Hajdi odlično opravila svoje delo.

Nazadnje urejeno: sobota, 22 april 2023 15:17