banner fiskars2

Vpis

Sladka Hajdi že razveseljuje ljubitelje sladoleda!

Hajdi Feiertag je najbolj ponosna na sladoled, ki nosi tudi njeno ime. Gre za sladoled iz kozjega mleka in dodatkom bele čokolade, ki kar prikliče okus po naravnem, domačem in svežem. Hajdi Feiertag je najbolj ponosna na sladoled, ki nosi tudi njeno ime. Gre za sladoled iz kozjega mleka in dodatkom bele čokolade, ki kar prikliče okus po naravnem, domačem in svežem.

Lenart je bogatejši za novega ponudnika sladoleda. Nova sladolednica si je nadela imela Sladka Hajdi, saj je Hajdi Feiertag gonilna sila omenjene nove sladolednice, ki ponuja domač in naravni sladoled. Poleg lokala Family cafe so tako danes dopoldne odprli sladolednico, kjer so obiskovalcem predstavili 18 vrst sladoleda: od mlečnih, veganski in tudi prav posebnega Hajdinega sladoleda, ki je pridelan iz kozjega mleka in iz bele čokolade. Najbolj so se nove pridobitve razveselili najmlajši, ki so si z navdušenjem brisali mlečne brkice, ki so jim nastale od zadovoljivega lizanja Hajdinega sladoleda.

hajdi otvoritev2Pred hišico Sladke Hajdi se je vila vrsta sladolednih navdušencev, ki so želeli med prvimi poskusiti novo pridobitev v Lenartu.

Hajdi Feiertag je s svojo ekipo pripravila pester in animacijsko bogat vikend za naše najmlajše – tako se lahko otroci brezplačno igrajo na napihljivih igralih, medtem, ko se starši ali stari starši predajajo spomladanskim sončnim žarkom na terasi. Jutri se pripravlja tudi program z Arbadakarbo, ki bosta navduševala z animacijami in žongliranjem, manjkala pa ne bo niti poslikava obraza.

»Zadnjih nekaj dni je bilo precej napornih in delavnih, da smo vse pripravili za otvoritev. Kljub le nekaj prespanim uram danes sem vesela in hvaležna, da nam je uspelo,« je ob otvoritvi povedala (Sladka) Hajdi, ki zadovoljstva ni morala skrivati.

V Family cafe so tako k svoji ponudbi pijače, napitkov in tortice slaščičarne Džezva dodali še sladoledne kupe in ledene kave, saj jim bo to omogočala lastna proizvodnja sladoleda. Vodja lokala Hajdi še je zaupala, da jo najbolj veseli in ji da nov zagon za naprej, ko vidi zadovoljne obraze in ko ji povedo, da jim je sladoled okusen. Kakšen program pa vas čaka med vikendom pa si lahko preberete tukaj

hajdi otvoritev3Otroci so potrdili: sladoled je fantastičen!

hajdi otvoritev1Prvi stranki pri Sladki Hajdi.

hajdi otvoritev5

Nazadnje urejeno: sobota, 22 april 2023 15:17