banner fiskars2

Vpis

Prihaja največja družinska vikend zabava z napihljivimi igrali in Veveričko!

Utrinki iz preteklih Veveričkinih festivalov - letošnji bo že četrti.Foto: arhiv Napihljiva igrala Veverička Utrinki iz preteklih Veveričkinih festivalov - letošnji bo že četrti.Foto: arhiv Napihljiva igrala Veverička

Veveričke so spet na delu in pripravljajo največjo in najboljšo otroško vikend zabavo daleč naokoli - 4. Veveričkin otroški festival! Odvijal se bo v naravi, na čudovitem ŠRC Polena v Lenartu. Organizatorji so poskrbeli za številne atrakcije, ki bodo od 10. do 22. ure navduševale otroke vseh starosti. Pričakali vas bodo sladki, zabavni in športni kotički. Atraktivna napihljiva igrala, poslikava obraza, bitka z vodnimi baloni, zabava s peno, artisti, čarodeji, akrobati ter gostje presenečenja bodo poskrbeli, da ne bo užival le vaš malček, temveč se bo prebudil tudi otrok v vas samih. Zabeležite si datuma 17. in 18. junij ter se pridružili tej izjemni dogodivščini.

vevericka maskoti  Na Veveričkini desni stoji Rafko - maskota Zdravstvenega doma Lenart.

Karte za dogodek so že v predprodaji in so na voljo tukaj. Poskrbite, da ne ostanete brez, in jih kupite že danes.

Čakata vas dva dneva nepozabne otroške zabave, smeha in sreče

Organizatorji so poskrbeli za številne atrakcije, ki bodo navdušile otroke – od najmanjših pa do tistih, ki zase trdijo, da to niso več. Med njimi boste našli kar 25 najbolj atraktivnih napihljivih igral in 100 metrov napihljivih poligonov, kjer se bodo otroci lahko preizkusili v različnih spretnostnih izzivih.

Poleg tega bo na voljo tudi poslikava obraza, kjer si bodo otroci lahko izbrali svoj najljubši motiv in se spremenili v čudovite like. Čaka jih tudi prava bitka z vodnimi baloni. Julij bo zagotovo prinesel sonce in visoke temperature, bitka z vodnimi baloni pa bo poskrbela za ohladitev in osvežitev. Za pravo razigranost bo poskrbel še pena party, ki bo otroke zvabil v mehurčkasto zabavo.

Na odru bodo nastopili različni artisti, čarodeji in akrobati, ki bodo navdušili s svojimi spretnostmi ter presenetili obiskovalce. Poleg njih bodo za nepozabne trenutke v otroškem raju, kot je festival poimenoval organizator, poskrbeli še dodatni gostje presenečenja. Veverička tako zagotavlja, da bo poskrbela za izpolnitev otroških sanj vsakega malčka.

vevericka zongler

V primeru slabega vremena bo prireditev prestavljena na jesen.

vevericka letak

Nazadnje urejeno: ponedeljek, 29 maj 2023 08:24