banner fiskars2

Vpis

Štajerska hiša kulinarike nadaljuje svojo podjetniško pot!

V začetku leta je bilo po Slovenskih goricah slišati veliko ugibanj o morebitnem zaprtju enega največjih gostinskih podjetjih, katerega dobro ime je doseglo že domala vsa slovenska mesta. Štajerska hiša kulinarike se do tega tedna ni javno opredelila o dogajanju, sedaj sta lastnika – Sašo Kramberger in Gregor Brodnjak – sporočila veselo novico: Štajerska hiša kulinarike nadaljuje svojo pot! Vaše brbončice in vse čute bodo še najprej razvajali z enako ponudbo, tokrat v obliki ŠHK 2.0.

»Ponudba ostaja enaka, lastnika ostajava midva z Gregorjem. Objekt je zaenkrat še predmet dogovarjanja, borimo se namreč pridobiti lastništvo. Sicer pa se bomo v primeru neuspešnih pogajanj preselili na kakšno drugo lokacijo – za nas to niti ne predstavlja tolikšnega problema, saj približno 70 odstotokov delamo na terenu, tako, da bomo v vsakem primeru ešili situacijo na način, da bomo zadovoljni mi, zaposleni in seveda v prvi vrsti gostje. V glavnem: Štajerska hiša kulinarike ostaja!« je za Ovtar24 povedal eden izmed dveh lastnikov, Sašo Kramberger.

Kulinarična idila v osrčju Slovenskih goric

V srcu slikovitih Slovenskih goric se nahaja priznana Štajerska hiša kulinarike (Gočova 38a v Občini Sveta Trojica), kjer se tradicija odlične ponudbe in izjemnega keteringa prepleta z gostoljubjem, ki obiskovalce pušča navdušene. Že dolga leta izpolnjujejo želje svojih gostov na porokah, poslovnih dogodkih in drugih priložnostih, pri čemer so vedno pripravljeni kuhati tudi na poti, kamor koli jih le-ta zanese. V skladu z idejo o razširitvi poslovanja na več lokacij so se preizkusili tudi z delovanjem na drugih lokacijah. Zaradi visoko zastavljenih standardov in ohranjanja vrhunske kakovosti pa so se hitro zavedli, da je ohranjanje takšne izjemnosti zahteven izziv. Zato so se odločili, da se osredotočijo na svojo izvirno lokacijo in tam ohranjajo svojo brezhibno storitev, ki je osvojila srca mnogih, ob čemer so seveda ohranili ponudbo doživetja Cateringa.

shk objekt

Skrivnostna usoda Štajerske hiše kulinarike: Konec ugibanj o zaprtju

Letos je po okoliških občinah zaokrožila govorica, da naj bi Štajerska hiša kulinarike, kot jo poznamo in obožujemo, z avgustom zaprla svoja vrata. Lastnika naj bi se zaradi težav s prostori, kadri in drugimi izzivi odločila, da prodata svojo blagovno znamko in uveljavljeno ime ter sloves, ki se ju drži, ponudita naslednjemu ustvarjalcu.

Ta teden sta Gregor Brodnjak in Sašo Kramberger tudi uradno potrdila, da bosta svoje goste še naprej razvajala z jedmi s spremljavo, ki v svoji gurmanski eleganci puščajo obiskovalca s spomini vrednimi pomnjena, debate in fotografije.

ponudba shk

Uživajte v svežih lokalnih sestavinah v edinstvenem ambientu Gočovskega dvorca in na terenu

V čarobnem Gočovskem dvorcu, ki se nahaja v prelepem kraju Gočova se združujejo znanje, izkušnje, ustvarjalnost, prijaznost in prvi vrsti poznavanje želja gostov. V edinstvenem ambientu nudijo prvovrstne vikend degustacijske menuje, nedeljska kulinarična razvajanja in stalno menu postrežbo, ki je pripravljena s svežimi sestavinami. Ekipa ŠHK še naprej ostaja zvesta svojemu načelu, da je samo sveže in lokalno pridelano dovolj dobro za njihove goste. Specializirani so za organizacijo in izvedbo večjih in manjših pogostitev v gostilni, Gočovskem dvorcu ali na terenu.

Nazadnje urejeno: petek, 26 maj 2023 16:40