banner fiskars2

Vpis

Country plesne skupine navdušile na sejmu KOS Lenart, jutri še več zanimivih dogodkov!

Foto: arhiv sejma KOS Foto: arhiv sejma KOS

Na sejmu KOS v Lenartu je bil danes nepozaben popoldam, posvečeno country plesu. Štiri odlične country plesne skupine so nastopile in navdušile občinstvo s svojimi plesnimi koraki, ritmi in energijo. Colorado Country Line Dance, Wild Texas Country Line Dance, Crazy Boots in Country Roses Line dance so prikazale svoje najboljše plesne točke ter tako ustvarile pristno vzdušje divjega zahoda kar na slovenskem podeželju.

Obiskovalci sejma so lahko uživali v živahnih in dinamičnih nastopih skupin, ki so predstavile različne stile in interpretacije country plesa. Vsaka skupina je navdušila s svojo koreografijo, natančnostjo in usklajenostjo, kar je pričaralo pravo festivalsko vzdušje na sejmu.

Sejem KOS Lenart pa se še ni končal. Jutri nas čaka zadnji dan sejma, ki bo prinesel še več zanimivih dogodkov in prireditev. Program se bo začel z izborom županovega vina ob 10.00 uri, kjer bodo predstavljeni najboljši lokalni vinski izdelki. Sledila bo podelitev diplom iz regijskega ocenjevanja vin, ki bo ob 11.00 uri. Ob istem času bo potekala tudi rejska razstava triletnih konjev kasačev, ki jo organizira Kasaško rejsko združenje Slovenije.

V popoldanskih urah pa nas čaka še več zanimivih dogodkov. Ob 13.00 uri se bodo na sejmišču zbrali lastniki starodobnikov, ki bodo predstavili svoje dragocene avtomobile iz preteklih desetletij. To bo priložnost za obiskovalce, da se sprehodijo med čudovitimi starimi vozili in se poglobijo v zgodovino avtomobilizma.

Ob 15.00 uri pa bo vrhunec dneva festivalsko dogajanje, ki bo postreglo z različnimi glasbenimi nastopi, plesnimi točkami in še večjo animacijo. Obiskovalci bodo lahko uživali v živi glasbi, okušali lokalne kulinarične dobrote ter se prepustili veselju in zabavi.

Sejem KOS Lenart je tako s pestrim programom in raznolikimi dogodki poskrbel, da so obiskovalci lahko preživeli prijetne in zabavne dneve na sejmišču. Tako kot danes s country plesom, jutrišnji dan prinaša še več priložnosti za druženje, spoznavanje novih stvari in uživanje v pestri ponudbi sejma.

plesalke1 Foto: arhiv sejma KOS
Nazadnje urejeno: sobota, 27 maj 2023 21:32