banner fiskars2

Vpis

Različnost nas bogati: V Voličini bo na ogled razstava stanovalcev SVZ Hrastovec

Foto: arhiv SVZ Hrastovec Foto: arhiv SVZ Hrastovec

V nedeljo, 17. septembra, bo ob 8. uri v Domu sv. Jožefa v Župniji Sv. Ruperta v Slovenskih goricah potekala slovesna otvoritev razstave likovnih in ročnih del, ki nosi navdihujoč naslov Različnost nas bogati. Dogodek, ki ga v Voličini pripravlja Socialno varstveni zavod Hrastovec, bo zagotovo navdušil vse ljubitelje umetnosti ter tiste, ki želijo spoznati talente in kreativnost stanovalcev zavoda.

Razstava bo gostila številna dela, ki so jih ustvarili stanovalci SVZ Hrastovec. Gre za raznoliko zbirko likovnih in ročnih stvaritev, ki odražajo bogastvo posameznikov in njihovih edinstvenih umetniških izrazov. Vsako delo pripoveduje svojo zgodbo, ki jo je soustvaril nekdo s posebnimi potrebami, vendar brez dvoma obogati vse obiskovalce z različnimi perspektivami in izkušnjami.

Razstava bo odprta za obiskovalce vse do 1. oktobra. Vljudno vabljeni, da si jo ob predhodni najavi na telefonsko številko 031 515 168, ki pripada župniku Jožetu Muršcu, ogledate. Prepustite se navdihu stanovalcev SVZ Hrastovec in se poglobite v svet njihove ustvarjalnosti.

Nazadnje urejeno: petek, 15 september 2023 13:19