banner fiskars2

Vpis

Končno tudi v Lenartu! Vsa ugodna zavarovanja na enem mestu!

Vsi smo se že spraševali kaj bo zapolnilo več let prazne prostore ob reginalni cesti Lenart – Gornja Radgona nasproti bivše Inine bencinske črpalke. Ekipa Varen – si je v etažnih prostorih ustvarila elegantno in udobno pisano, v kateri bodo izkušeni agenti skupaj z vami poiskali ugodne rešitve, popolnoma prilagojene vašim željam in potrebam. Ker sodelujejo z različnimi zavarovalnicami, strankam zmeraj nudijo iskrene, odkrite ponudbe. 

varen foto 1

Strokovna znanja, leta izkušenj in vrhunske zavarovalniške ponudbe zdaj prihajajo tudi v Lenart. Svež veter v svetu zavarovanj bo odprl vrata poslovalnice in poskrbel za celoten slovenskogoriški okoliš. Če boste kljub transparentnim ponudbam po najugodnejših cenah potrebovali minuto za razmislek, izkoristite domačnost naše pisarne ob kavici v roki, med tem pa vas bomo usmerili k pravim rešitvam, ki bodo ustrezale vašim potrebam in željam.

otvoritev grafika

Nova zavarovalna hiša VAREN-SI D.O.O v Lenartu bo v otvoritvenem mesecu oktobru vsak delovni dan med obiskovalce nove lenarške pisarne podelila več kot 80 nagrad. Te so pripravili v sodelovanju z domačini, saj se zavedajo pomena lokalnega podjetništva. Verjamejo v moč povezovanja in so z domačimi podjetniki zbrali kar 80 izjemnih nagrad, ki vam bodo narisale nasmeh na obraz in vas zelo razveselile. Tako že ob vstopu na lenarški trg dokazujejo, da so tukaj za slovenje goričane.

»PODPIRAMO LOKALNO PODJETNIŠTVO, PODPRI TUDI TI !«

varen foto3

Mi smo "perajt", pa vi? Pridružite se nam že v mesecu oktobru od 9. ure do 17. ure. Se vidimo na Kraigherjevi ulici 20 v Lenartu! Za vse informacije in vaša (nova) zavarovanja bo poskrbela zastopnica Sandra Črešnar - 070 777 888.

varen nagradna igra

Zakaj bi zamudili to priložnost? Obiščite novo zavarovalno hišo VAREN-SI D.O.O. v Lenartu in sodelujte v nagradni igri za nepozabno potovanje v dvoje. Zakaj bi novo leto preživeli doma? Sedaj imate priložnost, da ob koncu leta odštevate zadnje sekunde s pogledom na najvišjo stolpnico na svetu.

Za več informacij o ponudbi in nagradni igri obiščite spletno stran www.zavarovan.si ali družbeni omrežji Facebook in Instagram ali jih kontaktirajte na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. ali 070 777 888.

Nazadnje urejeno: ponedeljek, 25 september 2023 09:16