banner fiskars2

Vpis
Oglasno sporočilo

Oglasno sporočilo

DSL: Vaša pot do svobode na dveh kolesih - vrhunska izbira, zanesljiv servis in ugodne cene

Zaposleni strokovnjaki v podjetju DSL strankam ponujajo široko paleto koles in motornih koles ter opreme, svojo dejavnost pa podjetje pridno dopolnjuje tudi s servisom koles, skuterjev in avtomobilov ter vulkanizerskimi storitvami. Na podlagi natančne diagnostike in individualnega pristopa nudijo popolne nasvete, vrhunske storitve in ugodne cene. Svoboda na vašem najljubšem jeklenem konjičku je v prvi vrsti pogojena z varnostjo, za katero podjetje DSL z ogromno izbiro opreme in zanesljivim servisom zagotovo poskrbi, na kar kažejo številne stranke, ki se vedno znova in znova vračajo na Kraigherjevo ulico 19a v Lenartu (pri bencinskem servisu MOL).

dsl oglas 4

Ob salonu koles in motorjev tudi servisna delavnica

Pred trinajstimi leti je v maju svoja vrata odprlo podjetje DSL d.o.o in tako poskrbelo, da je lenarško območje postalo pogatejšo za prvega ponudnika tovrstne dejavnosti. Ustanovitelj Danilo Lukavečki, ki večji del življenja tudi sicer namenja kolesom in motorjem kot voznik pa tudi kot ljubitelj starodobnikov, je družinsko podjetje zasnoval kot trgovino, proizvodnjo in servis (motornih) koles ter avtomobilov. Funkcijo direktorja podjetja je kmalu prevzel Danilov sin Samo, ki je hkrati postal odgovoren za področje nabave in prodaje. Danes DSL posluje na 300 m2, kjer je en del urejen kot salon koles in motorjev, drugi del pa služi kot delavnica.

V ponudbi tudi električna kolesa

V trgovini svetujejo, sestavljajo in prodajajo kolesa ter kolesarsko opremo za otroke, začetnike in tekmovalno usmerjene kolesarje. Podjetje DSL je zastopnik za prodajo koles znamk Fuji, Rock Machine, Bottecchia in Douglas ter motornih koles Peugeot, Longjia in Znen. V prodajnem salonu je moč izbirati med navadnimi, treking, gorskimi in električnimi kolesi omenjenih znamk. Ponujajo motorna kolesa različnih moči od 50 cca do 400 cca, električne motorje od 50 in 125 cca in trikolesnike ter precejšnjo zalogo 125 cca motorjev, kateri so sedaj vozni z B kategorijo in nekaj urami vožnje pod nadzorom inštruktorja. Kot dodano vrednost je v njihovi trgovini moč kupiti razne dodatke, opremo in orodje ter servisni material za kolesarje in motoriste - kovčke, čelade, torbice, luči, ključavnice in še bi lahko naštevali.

dsl oglas 2 Kolesarjem in motoristom nudijo tudi dodatno opremo - kovčke, čelade, torbice, luči, ključavnice in še bi lahko naštevali.

Bralcem Ovtar24 smo priskrbeli edinstven popust!

Popust v višini 10 % lahko s kodo Ovtar24 izkoristite za nakup nad 100 € tako, da na blagajni poveste omenjeno kodo. Kupon koda ne velja za storitve in na motorna kolesa ter ni zamenljiva z gotovino. Ne odlašajte! Hitro se odpravite v poslovalnico DSL in izkoristite posebno ponudbo, saj je le-ta na voljo le do 30. junija 2023.

dsl oglas 3

Optika Vivid predstavlja spomladansko ponudbo sončnih očal

Sončni žarki nas že razvajajo in vabijo, da se družimo in gibamo v naravi na svežem zraku. Pri tem nas je vedno več takšnih, ki se od doma ne odpravimo brez sončnih očal. Vse več ljudi se zaveda, da sončna očala niso le modni dodatek, ampak ščitijo naše oči pred UV-žarki in ostalimi sevanji. Pomlad je dodobra objela tudi Optiko VIVID iz Svete Trojice, kjer čudoviti cvetlični aranžmaji napovedujejo novo kolekcijo sončnih očal, ki bodo to poletje najbolj zaželjena.

vivid 3

Kakšni so trendi za poletje 2023?

V Optiki Vivid je na voljo pester izbor sončnih očal priznanih blagovnih znamk (Carrera, Hugo Boss, Tommy Hilfiger, Police, Guess, Max&Co, MaxMara, Furla, Fila, Reserve, Polaroid, ...) s kakovostnimi stekli, ki ščitijo oči pred nevarnimi UV žarki. V ponudbi je velika izbira sončnih očal s polarizacijskimi stekli, ki zmanjšujejo bleščanje, kar pa svetujejo vsem, ki so veliko na cesti. Vsi tisti, ki ste radi v trendu si boste zagotovo izbrali sončna očala, ki so malce drugačna in drzna. V modi so sončna očala raznovrstnih oblik - okrogla, štirioglata, šestkotna. Letošnjo poletje se vračajo tudi masivna sončna očala, tako imenovane maske; očala, ki so čim večja in gredo ob obrazu. Seveda pa se najde pestra izbira tudi za tiste, ki se raje držijo uveljavljenih in vedno aktualnih klasičnih oblik očal.

vivid 5

Sončna očala z dioptrijo?

V kolikor iščete sončna očala z dioptrijo vam v Optiki VIVID omogočajo pregled vida v lastni ambulanti po predhodnem naročilu. Na pregled se lahko naročite preko telefona 040 821 631 ali izpolnite obrazec na tej povezavi. Tako se vam bodo lahko osebno posvetili in vam priporočali najboljšo rešitev za vas in zdravje vaših oči.

vivid 2

Izkoristi ekskluzivni popust, ki je na voljo le bralcem Ovtar24!

Optika Vivid ponuja bralcem Ovtar24 ekskluzivni popust v višini 8%. Koristitega ga lahko tako, da na blagajni poveste kodo Ovtar24, ki velja pri nakupu sončnih očal ne glede na redno ali znižano ponudbo. Pohitite, saj popust velja samo do vključno ponedeljka, 8. maja!

vivid 4

vivid naslovna

Mobicom Lenart praznuje 20 let: Na trgu nastopajo kot najkakovostnejši ponudnik

Mobicom Lenart, pooblaščeni prodajalec Telekoma Slovenije, v mesecu aprilu obeležuje 20 let, odkar uporabnikom približuje svet mobilne telefonije, interneta in televizije. Danes s kakovostno ponudbo, osebnim pristopom in korektnim odnosom zadovoljne stranke prepričajo, da se vedno znova vračajo k njim.

Ko so leta 2003 vstopili na trg, so prenosni telefoni ravno postajali tisto, kar so si vsi želeli, kmalu pa tudi tisto, kar si naenkrat preprosto moral imeti. Danes lahko pri njih sklenete naročnino za mobilne ali fiksne storitve vodilnega ponudnika celovitih komunikacijskih storitev v Sloveniji, kupite mobilni aparat ali dodatno opremo zanj. V Mobicomu so vseskozi verjeli v produkte, ki jih ponujajo, in v delo, ki ga opravljajo.

Ustanovitelj podjetja Miran Očkerl in dolgoletni prodajni svetovalec Milan Pšajd sta se v podjetniških vodah eden za drugim znašla popolnoma brez izkušenj, in to z dejavnostjo, ki si je šele utirala pot. A na srečo tudi z dejavnostjo, ki je vzporedno z njunim začetkom postala najhitreje rastoča tako glede ponudbe kot glede povpraševanja. Sama prodaja storitev podjetja Mobitel, d. d., je bila še sveža in preprosto je bilo postati njihov posrednik. Do leta 2011, ko sta se družbi Mobitel, d. d., in Telekom, d. d., združili, so sklepali naročnine zgolj za mobilno telefonijo; nekateri bodo še pomnili, da je bila takrat vsaka pogodba ročno napisana. S prvimi naročniškimi paketi, ki so ponujali določeno število brezplačnih oziroma vključenih minut in sporočil, se je delo za Mobicom šele prav začelo. Ko so postali posrednik še za fiksne storitve, se pravi za televizijo in internet, se je delo še enkrat opazno razširilo.

mobicom 1splet

Kar nekaj let so bili edini, ki so v našem kraju ponujali tovrstne storitve. Le vprašanje časa je bilo, kdaj se jim bodo v obliki konkurence pridružili še posredniki za ostale operaterje, pred nekaj leti pa je na lenarški trg vstopila tudi »lastna« konkurenca – še en posrednik Telekoma Slovenije. Milan pove, da se tega niso ustrašili, je pa to seveda pomenilo, da bo odslej njihovo delo še toliko bolj temeljilo na kakovostni ponudbi, ki bo popolnoma zadovoljila stranko. Le zadovoljna stranka se namreč vrača.

Na že tako razburkanem morju storitev z vedno novimi nepredvidljivimi tokovi so naleteli na še en izziv. Ustanovitelj podjetja je zajadral v tujino, v vlogi vodje pa se je v najbolj nezavidljivem času znašla Jelica Kamenšak. Na začetku leta 2020 so bili soočeni z izbiro: rešiti ladjo, ki je obtičala na čereh, ali se potopiti skupaj z njo. Kritično stanje je dodatno zaostrila korona. A s skupnimi močmi jim je nekako uspelo.

Pregnetli so tisto dobro, dodali določene spremembe, še naprej verjeli v produkte, ki jih prodajajo, in postali še boljši. Preselili so se v nove moderne prostore, kjer težijo k temu, da se stranke počutijo kot doma. Spremembo lokacije danes ocenjujejo kot dobro določitev. Stare stranke se vračajo tudi na novo lokacijo, zaradi frekventnosti trgovskega parka pa v njihovo poslovalnico vsak dan pokuka kakšna še nepoznana glava.

S strokovnostjo in prijaznostjo opozarjajo stranke na to, da so – kot posrednik Telekoma Slovenije – tu zaradi njih. In da so to radi. Na trgu nastopajo kot najkakovostnejši ponudnik. Ne nujno najcenejša, a zagotovo, predvsem za zahtevnega uporabnika, najboljša izbira. V kakovost prepriča tudi prejeto priznanje Best Buy Award, ki po mnenju slovenskih potrošnikov zagotavlja najboljše razmerje med ceno in kakovostjo. Milan in Simon zmeraj stojita za dano besedo in obljubo.

»Podpora, ki z najine strani zavezuje, da sva vsakomur, ki se odloči za posel pri nas, na voljo za pomoč in svetovanje tudi po podpisu pogodbe in za čas vezave, pa je tisto nekaj, kar je naša dodana vrednost.«

mobicom 4spletPrepoznavna obraza Mobicoma.

Vse, kar jim je uspelo v zadnjih treh letih, presega zastavljene cilje in želje. S čeri so uspeli spet zapluti v morje poslovnih priložnosti, a še zmeraj so sredi tu in tam razburkanega morja finančnih in poslovnih tokov, ki jim ne dovolijo zaspati na dosedanjem delu, temveč narekujejo tempo tudi vnaprej.

»Vsak kupec v dvajsetih letih je del naše zgodbe. Vsak poslovni partner prav tako. Lenart je naše mesto in vsi, ki se iz okoliških krajev vračajo k nam, so samo dokaz, da delamo dobro.«

mobicom 3splet

V Lenart prihaja nova sladolednica Sladka Hajdi!

V malem otroškem raju se je neumorna ekipa Family Cafeja v Lenartu odločila, da v svojo ponudbo vnese nekaj novosti. Glede na to, da je njihova šefinja Hajdi Feiertag, prejšnje poletje vse navdušila s sladolednimi kreacijami je padla odločitev: Hajdi bo dobila svoj sladoledni kotiček, ki so ga poimenovali Sladka Hajdi!

Hladnejši dnevi se počasi poslavljajo, češnjevi cvetovi nas že razvajajo s prijetnimi vonji, narcise pa krasijo naše vrtove. Tudi ptički že naznanjajo, da je končno prišel čas, da pozdravimo pomlad, ki pa s seboj prinaša tudi družinske sprehode in martinčkanje na terasi ter uživanje v kremastih sladoledih. Sladoled je postal nekakšna 'ikona', saj ga ne naročajo samo najmlajši gosti oz. otroci in mladina, temveč tudi drugi.

Na voljo kar 18 okusov

Hajdi je v svojem »sladolednem laboratoriju« z uporabo svežih sestavin (svežega sadja, mleka in smetane) ter v skrbi za »zdrave« sladolede ustvarila kar nekaj zanimivih sladolednih okusov, ki so dobrega, lahkega, hkrati pa tudi polnega okusa.

“Kot mati treh navihanih deklic se zavedam, da jim želim ponuditi sladolede, ki so naravni, domače izdelave, sestavine pa da prihajajo od (kolikor se da) lokalnih ponudnikov. Sladoled delam z občutkom, ljubeznijo in željo, da bo res dober in to se po mojem mnenju tudi okusi,« priznava Hajdi in doda, da je pri delu imela v mislih tudi vse tiste, ki imajo težave.

Ravno zato smo se še posebej potrudili, da med sladoledne okuse dodamo tudi takšne, ki bodo ustvarjeni z mlekom brez laktoze. Izpostaviti velja, da bodo vsi sadni okusi veganski in tako na voljo vsem tistim, ki imajo težave z laktozo.

hajdi ovtar24 3

Na vikend otvoritvi SLADOLEDNICE,  bodo za vse otroke napihljiva igrala brezplačna in zabava z Arbadakarbo

Verjetno ste opazili, da poleg Family Cafeja stoji nov črn zabojnik, kjer bo Sladka Hajdi prodajala svoje sladoledne kreacije. Otvoritev bo potekala v soboto, 22. aprila, pripravljajo pa prav posebno doživetje za vse otroke – no, priznajmo, da smo to od njih tudi pričakovali! Od napihljivih igral do delavnic za otroke! Ob lizanju sladoleda, se bodo lahko vaši otroci v soboto in nedeljo prepuščali poslikavi obraza in zabavi na napihljivih igralih, ki bodo vaše otroke tako navdušila, da bodo zvečer v posteljo legli popolnoma izmučeni, a polni lepih vtisov.

V nedeljo popoldan pa  boste lahko navdušeno opazovali akrobacije, žongliranje in cirkuško predstavo ekipe ArbadakarbA - ZUM Kreativa.

Sladoledne kupe, ledene kavice, … Sladki Hajdi ne zmanjka idej

Hajdi bo poskrbela, da bo njen domači sladoled izjemnega, kremastega okusa. V prostorih sladolednice ji bodo pri pripravi pomagali novi, sodobni in računalniško vodeni stroji, ki bodo poskrbeli, da bo sladoleda dovolj za vse. Če pa si bolj ljubitelj sladolednih kreacij pa naj te razveselimo še z informacijo, da bodo v ponudbi tudi razne sladoledne-sadne kupe in ledene kave s kepico Hajdinega sladoleda. Glede na zapisano se splača obiskati Family Cafe in preveriti ali je Sladka Hajdi odlično opravila svoje delo.

Naročite se na RSS