zombi 2

Vpis
Napovedujemo:

Odprt je razpis za prijavo HVAC projektov! Nagrada: potovanje na Japonsko

Že četrto sezono Panasonic Heating & Cooling Solutions razpisuje natečaj za prijavo projektov iz celotne Evrope iz področja HVAC+R. V različnih kategorijah bodo podelili nagrade najboljšim projektom HVAC+R, ki prikazujejo inovativnost in odličnost pri uporabi Panasonicovih rešitev. Posebno pozornost namenjajo kategoriji Najboljši trajnostni projekt, kjer bo strokovna žirija iskala energetsko najučinkovitejšo rešitev za bolj zeleno prihodnost.

PRO Awards je prestižni evropski program, ki deluje že od leta 2014, in nagrajuje kakovostne instalacije, inovacije in odličnost v projektih, ki uporabljajo rešitve Panasonic HVAC+R.  Simon Kosič, prodajni zastopnik za Slovenijo, verjame, da je v Sloveniji mnogo odličnih projektov, ki si zaslužijo priznanje tudi na evropski ravni:

»Slovenija premore ogromno tehnološko naprednih projektov, ki predstavljajo energetsko učinkovite rešitve za bolj zeleno prihodnost in obenem izkazujejo eleganco in zagotavljo optimalne rešitve. Zato vabim vse monterje, arhitekte, inženirje in gradbene investitorje, ki delajo na projektih HVAC+R, da se prijavijo na razpis za podelitev nagrad Panasonic PRO Awards in se predstavijo širši Evropi.«

Letos so k sodelovanju povabili tudi strokovnjake iz Slovenije, saj jih vedno znova prevzamejo projekti iz Slovenije, ki poleg izjemnosti projekta, omogočajo energetsko učinkovito ogrevanje in hlajenje, k čemur stremijo tudi v Panasonicu. Ker si še naprej prizadevajo doseči trajnostni razvoj, svojo pozornost namenjajo tistim, ki si močno prizadevajo za izgradnjo bolj trajnostne družbe.

Prestižna strokovna komisija iz cele Evrope bo iskala rešitve, ki so inovativne in predstavljajo trajnostno zasnovo, učinkovitost in estetiko. Nagrade bodo podelili v štirih kategorijah:

  • Najboljši stanovanjski projekt
  • Najboljši projekt trgovskega objekta
  • Najboljši komercialni projekt
  • Najboljši gostinsko-hotelski projekt
  • Najboljši trajnostni projekt: V skladu s Panasonicovo okoljsko vizijo bo komisija nagradila projekt, ki bo uporabljal najbolj energetsko učinkovite rešitve za bolj zeleno prihodnost.
  • Najboljša Panasonicova rešitev: Podelitev priznanja projektu, ki najbolje vključuje Panasonicovo opremo z namenom zagotavljanja optimalne rešitve za stranko.
  • Najboljši projekt nanoe™ X: Ker svet vedno bolj posveča pozornost kakovosti in zaščiti zraka, je to še posebej pomembna kategorija. Strokovna komisija bo nagradili projekt, ki najbolje upošteva prednosti tehnologije nanoe™ X.

Projekti, dokončani med 1. novembrom 2018 in 30. septembrom 2021, se lahko prijavijo na razpis PRO Awards. Rok za prijavo je 15. november 2021. Po pregledu projektov s strani strokovne komisije bodo zmagovalci razglašeni do decembra 2021.

Prispevke je mogoče enostavno oddati na spletni strani Panasonic PRO Awards. Zmagovalci bodo predstavljeni na uradni spletni strani Panasonic in bodo nagrajeni z obiskom podjetja Panasonic na Japonskem.

Nazadnje urejeno: četrtek, 14 oktober 2021 13:57
+27
°
C
H: +29°
L: +15°
Lenart v Slov. goricah
Sunday, 27 June
Poglej 7-dnevno napoved
Mon Tue Wed Thu Fri Sat
+33° +34° +32° +26° +19° +24°
+17° +17° +18° +14° +15° +13°

oglas ovtar