zombi 2

Vpis
Napovedujemo:

Panasonic je posodobil AC Service Cloud, kar povečuje funkcionalnost in izboljša vzdrževanje

Panasonic Heating & Cooling Solutions je posodobil svoj AC Service Cloud, ki vključuje uporabno funkcijo System Health Check, ki je na voljo od decembra 2021 v izbrani komercialni seriji Panasonicovih AC.

AC Service Cloud je idealna rešitev za strokovnjake za HVAC, ki potrebujejo oddaljeni dostop do sistema za vzdrževanje in spremljanje na več mestih. Le-ta je zdaj še bolj uporaben pri storitvah Panasonicovih ogrevalnih in hladilnih sistemov, saj prinaša strokovnjakom številne prednosti. Funkcija System Health Check deluje kot orodje za "samodiagnostiko", pri čemer AC Service Cloud samodejno zazna morebitno okvaro, pogosto še preden pride do napake, kar lahko pomaga pospešiti celoten postopek vzdrževanja in pomaga preprečiti drage okvare, ki na dolgi rok tudi zmanjša stroške.

Nova posodobitev nenehno spremlja sistem v 15-minutnih intervalih, kar omogoča da so okvare hitro opažene. Vsi podatki o morebitnih nepravilnostih v delovanju, ki jih sistem zazna, se sporočijo samodejno – tako ni potrebno posredovanje uporabnika.  Vse podatke lahko preprosto najdete na začetnem zaslonu AC Service Cloud, zgodovino podatkov pa lahko shranite do dva tedna. Podatki so vizualno prikazani na začetnem zaslonu z barvami in piktogrami, tako da jih je mogoče hitro in enostavno prepoznati. Poleg tega je vrednost zaznavanja nepravilnosti podatkov prikazana z 2D grafom, ki ga je mogoče prilagajati.

Panasonic je poleg tega predhodno izbral mejno vrednost kot privzeto nastavitev za odkrivanje odstopanja podatkov od mejnih vrednosti, tako da je funkcija System Health Check uporabna takoj po vzpostavitvi sistema. Omogoča pa tudi ročno prilagajanje nastavitev, ki jih je možno ročno prilagoditi za vsak hladilni krogotok. Če želite izvedeti več, obiščite www.aircon.panasonic.eu.

 

 

Nazadnje urejeno: nedelja, 19 december 2021 20:36
+27
°
C
H: +29°
L: +15°
Lenart v Slov. goricah
Sunday, 27 June
Poglej 7-dnevno napoved
Mon Tue Wed Thu Fri Sat
+33° +34° +32° +26° +19° +24°
+17° +17° +18° +14° +15° +13°

oglas ovtar