zombi 2

Vpis

Ste za zgodbo na platnu?

Poseben kotiček v Knjižnici Lenart. Foto: Rosana Lorbek. Poseben kotiček v Knjižnici Lenart. Foto: Rosana Lorbek.

V Knjižnici Lenart Vas pogosto, tudi na portalu Ovtar24.si, vabimo k branju. Vemo pa, da si nekateri dan polepšate tudi z ogledom filmov ali serij.

V hladnih mesecih smo ravno s tem namenom, da vas povabimo na naš na novo urejeni avdio-video oddelek, ki se po novem nahaja v neposredni bližini izposojevalnega pulta, pripravili filmsko značko.

ZGODBA NA PLATNU je ime prve sezone filmske značke, ki smo jo pripravili ob 60. obletnici Knjižnice Lenart v letu 2022.

Od 14. januarja do 14. aprila si je potrebno ogledati 6 filmov, ki jih izberete iz priporočilnega seznama, katerega najdete v Knjižnici Lenart in na naši spletni strani. Izbrane filme navedete na prijavnici in le-to oddate pri izposojevalnem pultu Knjižnice Lenart ali preko e-pošte na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled..

Naj vam dni popestrijo ljubezenske zgodbe, življenjske poti skozi oči igralcev, dokumentarni filmi, slovenski filmi, ki jih dobro poznamo, pa smo nanje morda malo pozabili in napeto filmsko dogajanje. Hkrati pa Vas želimo spomniti tudi, da se v zbirkah splošnih knjižnic ne skriva samo knjižno gradivo.

Več informacij o znački najdete na spletni strani Knjižnice Lenart

 Filmska značka Knjižnice Lenart foto Aleksandra PapežFilmska značka Knjižnice Lenart. Foto Aleksandra Papež.

Nazadnje urejeno: sobota, 15 januar 2022 12:03