banner fiskars2

Vpis

LI JU Beauty – salon, ki strmi k inovacijam in ponuja najsodobnejše tehnologije

Sabina Zenković je lastnica salon v Lenartu, ki kot prvi ponuja storitev laserskega odstranjevanja dlak. Foto: arhiv podjetja Sabina Zenković je lastnica salon v Lenartu, ki kot prvi ponuja storitev laserskega odstranjevanja dlak. Foto: arhiv podjetja

Ste naveličani vsakodnevnega britja in iščete trajnejšo rešitev za odstranjevanje neželenih dlak? S problem poraščenosti se soočajo tako ženske kot moški in k sreči smo tudi v Lenart dobili nov salon, ki se profesionalno ukvarja s trajnim odstranjevanjem dlačic: s pomočjo IPL laserja ali s priznanim avstralskim Lycom voskom. Pogovarjali smo se z lastnico salona LI JU beauty Sabino Zanković, ki jo je ljubezen pripeljala v Cerkvenjak, kjer je pričela s svojo kozmetično dejavnostjo.

Pri 15-ih je ugotovila, da je njena strast delo v svetu nege in kozmetike

Sabina Zenković prihaja iz Domžal in je po končani ekonomski šoli obiskala salon, da ji uredijo nohte. Takrat se je utrnila iskrica - spoznala je, da je to tisto, kar bi rada počela v življenju. Čeravno si je nekaj časa prej preko kataloške prodaje za 20 tisoč tolarjev kupila set za urejanje nohtov, s katerim ni dosegla želenih učnikov, je obisk salona zadel terno. Mama, ki je zaznala hčerino iskreno navdušenje, ji je kupila potrebne pripomočke in Sabino življenje se je odvrtelo v smer, v katero je želela iti.

Iz Domžal v Cerkvenjak, kjer je uresničila svoje sanje: odprla je lastni salon LI JU Beauty

Življenje jo je ponovno presenetilo in njeno srce odpeljalo v Slovenske gorice, v občino prijaznih ljudi – Cerkvenjak. Uspešno je zaključila kozmetično šolo in pred dvema letoma odprla svoj salon v Cerkvenjaku, v neposredni bližini gasilskega doma. Stranke so bile nad njeno ponudbo pedikure, nohtov in permanentnega make up-a navdušene, a za Sabino ni bilo dovolj. »Hotela sem nekaj več,« nam je zaupala.

li ju 5Moderen in udobno opremljen salon: na levi je notranjost salona v Cerkvenjaku in na desni v Lenartu.

Prvi salon v Lenartu, ki lasersko odstranjuje dlačice

»Nekaj let nazaj sem pričela razmišljati o nakupu laserja. Vedno hočem nekaj več, izboljšati ponudbo in biti drugačna od ostalih,« pripoveduje Sabina, ki je svoje storitve razširila v Lenart in podjetniško priložnost našla v novem nakupovalnem središču v Industrijski coni, nasproti trgovine Jysk. Strankam na novi lokaciji ponuja možnost odstranjevanja dlačic z avstralskim voskom Lycon in lasersko odstranjevanje dlak, revolucionarno metodo, ki omogoča, da se poslovite od nadležnih dlačic in uživate v gladki koži brez napora. Lasersko odstranjevanje dlak je postopek, ki je pridobil izjemno priljubljenost zaradi svoje učinkovitosti, varnosti in dolgotrajnih rezultatov.

Ko vstopiš v salon: vau!

Salon je sodoben in moderen, ob vstopu vanj pa začutiš, da si prispel na pravo mesto. Izjemno čist in sodobno urejen, kjer markantni vijola sedežni stol in delovni pult v prostore vneseta udobje in nadstandardno storitev. Ko spoznaš še širok nasmeh Sabine ali sodelavke Katje veš, da bo storitev opravljena na najvišjem možnem nivoju. Sabina Zenković pri svojem poslu stavi na pregovor, ki pravi, da dober glas, seže v deveto vas: »Pri strankah dam maksimalno od sebe. Sem dosledna in natančna oseba ter verjamem, da stranke tudi to cenijo. Zavedam se, da stranke ob vstopu v moj salon na nek način razkrijejo del svojega intimnega prostora. A brez skrbi, pri nas je zaupanje zelo visoko na lestvici naših vrednot. Da bo stranka z rezultatom na koncu zadovoljna, se potrudim maksimalno, a dejstvo je, da mora pri samih tretmajih biti do sebe iskrena tudi stranka in biti resnično dosledna pri upoštevanju pravil, ki se dotikajo laserskega odstranjevanja dlačic,« pripoveduje izpiljena kozmetičarka Sabina.

li ju 1

Kdaj odstraniti dlačice z laserjem in kdaj z voskom?

Nadležne dlake so pogost kozmetični problem, ki prizadene tako moške kot tudi ženske. Britje, voskanje, uporaba krem za odstranjevanje dlak - te metode so običajno začasne in zahtevajo redno ponavljanje. Poleg tega pogosto povzročajo draženje kože, vrezovanje, srbečico in pustijo neprijetne sledi, ki negativno vplivajo na naše samozavest in počutje. Mnogi ljudje si želijo trajne rešitve za odstranjevanje dlak, ki bi jim omogočila, da se znebijo neželenih dlačic enkrat za vselej. Odločitev je odvisna od posameznika do posameznika: res je, da je pri laserskem odstranjevanju dlak morda malce več prednosti, kot pri vosku: hitro in neboleče, ni ureznin, ni vraščenih dlak, ni vsakodnevnega britja in zagotavlja dolgotrajne rezultate. V LI JU Beauty salonu uporabljajo vosek višjega ranga, ki zagotavlja do 70 % manj bolečine in odstranjuje dlake že pri dolžini 1 milimeter. Voska se na nizki delovni temperature, da se ne poškoduje kože. Voski tudi niso testirani na živalih.

li ju 4V salonu v Lenartu imajo IPL laser za odstranjevanje nezaželenih dlačic, ki pa je polno zaseden.

Vsaka stranka je individum

Na vprašanje kako dolgo pri laserski terapiji ne zrastejo dlačice je Sabina jasna: “Da lepo odstranimo dlačice je optimalno osem tretmajev, a vedno poudarim, da stranka sama ve, kdaj je za njo dovolj. Vsaka stranka je namreč individum: potrebno je zadeti fazo rasti dlačice, da lahko dlako uničimo. Dlake nam odpadajo, rastejo neenakomerno, … Obnovitvene tretmaje delamo na tri mesece, pol leta, na leto dni – vse je odvisno od vsakega posameznika. Odvisno je tudi od hormonov, na katere pa mi nimamo vpliva (jemanje kontracepcije, zdravljenje s hormonskimi terapijami, …) vse to namreč vpliva na končen rezultat. Dejstvo pa je, da je treba biti zelo dosleden, kar tudi stranki že takoj na začetku pojasnimo in jo seznanimo z vsem, saj se je potrebno držati pravil.“

Salon so obiskali že številni znani: Jan Klobasa, Tjaša Vrečič, …

Nad storitvijo v LI JU Beauty salonu so bili navdušeni že številni znani Slovenci, a nekateri svojo zasebno želijo ohraniti, spet drugi se o tem radi tudi razpišejo na družbenih omrežjih: »Drži, naša stranka je tudi Jan Klobasa, pa tudi Tjaša Vrečič … Ko nas obiščejo smo seveda veseli njihovih zapisov na družbenih omrežjih, predvsem pa cenim to, da so pri tem iskreni,« pojasni Sabina, ki se za vsako stranko potrudi, da je učinek odstranjevanja dlačic čim bolj prijetna izkušnja.

li ju 3

A Sabina Zenković ni prenehala s svojimi izzivi. Idej in želj, kako bi svoje stranke razvajala z dodatnimi storitvami, kar ne zmanjka. Da boste z novostmi res na tekočem jo spremljajte na njenih družbenih omrežjih na Instagram in Facebook strani, kjer redno objavlja tudi občutno vidne rezultate po laserskih terapijah, novosti iz področja nohtov in pedikure ter posebne ugodnosti, ki jih ažurno pripravlja za svoje stranke. Dosegljivi so tudi na mobilni številki 051 888 805.

li ju 6

Nazadnje urejeno: sreda, 19 julij 2023 10:43