banner fiskars2

Vpis

Izposoja profesionalnega sesalca za globinsko čiščenje odslej tudi v Lenartu!

Izkoristite 10% popust na storitve globinskega čiščenja ali ob vikend najemu profesionalnega globinskega sesalca, če ob naročilu poveste kodo Ovtar24. Ponudba velja do 30. novembra 2023! Izkoristite 10% popust na storitve globinskega čiščenja ali ob vikend najemu profesionalnega globinskega sesalca, če ob naročilu poveste kodo Ovtar24. Ponudba velja do 30. novembra 2023!

Lenarško podjetje RD Tech se ponosno predstavlja z novo storitvijo - globinskim čiščenjem, na voljo pa je tudi najem profesionalnega stroja za globinsko čiščenje. S tem korakom želijo svojim strankam omogočiti izjemno čistočo in svežino v njihovih domovih.

Globinsko čiščenje, kadar ga potrebujete

Pri RD Tech razumejo, da si je potrebno za čistočo doma nenehno prizadevati. V ta namen so razširili ponudbo in strankam omogočili izposojo profesionalnih sesalcev za globinsko čiščenje. Če želite sami prevzeti nadzor nad čiščenjem, vam ponujajo vrhunske sesalce, ki bodo poskrbeli za globinsko čiščenje sedežnih garnitur, stolov, preprog, itisonov in vzmetnic.

ciscenje rdtech2

Ekipa, ki očisti vaš dom s cenovno dostopnostjo

Zavedajo se, da čas ni vedno na vaši strani. Zato so uvedli storitev, kjer vam lahko priskočijo na pomoč. Ekipa strokovnjakov iz RD Tech vas bo obiskala na vašem domu in poskrbela za globinsko čiščenje vaših najljubših kosov pohištva, preprog in vzmetnic. Vaš dom bo ponovno zasijal v svežini, medtem ko vi uživate v prostem času.

Pri RD Tech verjamejo v dostopnost kakovostnih storitev, zato so postavili konkurenčne cene za najem profesionalnih sesalcev: le 30€ + ddv na dan ali 60€ + ddv za vikend najem. S tem želijo strankam omogočiti, da dosežejo vrhunske rezultate čiščenja brez velikih stroškov. Postopek najema je enostaven! Preprosto jih kontaktirajte in rezervirajte svoj profesionalni sesalec za globinsko čiščenje ali se dogovorite za storitev na vašem domu. S pridobitvijo profesionalnih sesalcev za izposojo in razširitvijo storitev, želijo postaviti nove standarde na področju čistoče in udobja v vašem domu. Dovolite, da vam RD Tech osveži vaš dom!

In še posebna priložnost za bralce Ovtar24: ponujajo kar 10% popust na storitve globinskega čiščenja ali ob vikend najemu profesionalnega globinskega sesalca, če ob naročilu poveste kodo Ovtar24. Ponudba velja do 30. novembra 2023!

ciscenje rdtech3

Hišni servis ali obnova stanovanja?

Ekipa RD Tech je mlada, a izjemno zanesljiva. S svojim strokovnim znanjem in izkušnjami so pripravljeni izpolniti vaše zahteve in pričakovanja: ponujajo stortive hišnega servisa in vam pomagajo pri renovaciji stanovanj. Njihova predanost in zavzetost do vsakega projekta sta izjemni, zato se lahko zanesete, da vas ne bodo razočarali.

Za več informacij o storitvah RD Tech in kako vam lahko pomagajo, jih kontaktirajte:
Naslov: Gubčeva ulica 12, 2230 Lenart v Slovenskih goricah
E-pošta: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.
Telefon: 051 272 030, Jure
Najdete jih tudi na Facebooku in Instagramu.

26 okt 1

Izberite RD Tech, da bodo vaš dom in poslovni prostor vedno v vrhunskem stanju.

Nazadnje urejeno: ponedeljek, 13 november 2023 09:05