zombi 2

Vpis
Napovedujemo:

Benedikt z zmago otvoril sezono

Foto: arhiv kluba Foto: arhiv kluba

Futsalerji KMN Benedikt Slovenske gorice so v petek, 17. septembra, z zmago v lokalnem derbiju z Miklavžem pričeli z novo sezono v drugoligaški konkurenci. Po izenačenem uvodnem delu srečanja so domači v 13. minuti z zadetkom Roka Krambergerja povedli z 1:0. 4 minute kasneje je na 2:0 povišal Jan Fras, a so se gostje minuto kasneje približali na 2:1.

V drugem delu srečanja so igralci Benedikta prestavili v prestavo višje ter izkoristili terensko premoč. Po dveh zadetkih Žana Polanca in Jana Fras ter zadetku Nika Kostanjevca do benediški igralci tri minute pred koncem vodili že z rezultatom 7:3. Gostje so ob koncu srečanja kaznovali nezbranost v domačih vrstah in z dvema zadetkoma poraz omili na 7:5. Tri točke so tako ostale doma. Benedičane pa čaka že ta konec težko gostovanje v Ajdovščini proti Kix-u.

1. oktobra doma proti Olimpiji
Prihodnja domača tekma čaka benediško ekipo, ki jo sestavljajo igralci iz osrednjega dela Slovenskih goric v petek, 1. oktobra, v goste pa prihaja Futsal klub Olimpija. Ob izpolnjevanju PCT-ja bo možen tudi ogled tekme v živo.

+27
°
C
H: +29°
L: +15°
Lenart v Slov. goricah
Sunday, 27 June
Poglej 7-dnevno napoved
Mon Tue Wed Thu Fri Sat
+33° +34° +32° +26° +19° +24°
+17° +17° +18° +14° +15° +13°

oglas ovtar