Kraigherjeva ulica 4a, 2230 Lenart v Slov. goricah 08 200 44 53 urednik@ovtar24.si

Kako poskrbeti, da bo vaš blok čist?

V sodobnem urbanem okolju se večstanovanjski objekti in bloki uveljavljajo kot pomemben steber življenja v mestih. Kljub njihovi funkcionalnosti in priljubljenosti pa vzdrževanje sploh skupnih prostorov zahteva posebno pozornost in strokovnost. V tem kontekstu je postalo ključno predvsem čiščenje, saj vpliva na udobje, zdravje in celotno vzdušje bivanja za vse prebivalce.

Razmišljate o najemu čistilnega podjetja za večstanovanjski objekt, vendar se vam po glavi pletejo mešane misli o tem, ali je tovrstna storitev vredna svojega denarja? Brez kančka dvoma je čistilni servis Ecodeus iz Svete Ane najboljši partner za vaše objekte, saj vam prinaša inovativne rešitve in vrhunsko strokovnost v čiščenju, s čemer zagotavlja, da je vaša stavba redno vzdrževana in čista.

bloki 2m
Pri čiščenju tal jim pomaga profesionalni čistilni stroj, ki omogoča globinsko odstranjevanje umazanije.

Kvalitetno periodično čiščenje

Ohranjanje večstanovanjskih objektov v dobrem stanju je pomembno ne glede na to, ali pridobivate nove najemnike ali skrbite za zadovoljstvo obstoječih. Ekipa čistilnega servisa Ecodeous bo na vašo željo poskrbela za čiste vhode, stopnišča, skupne prostore, kolesarnice in kleti. Svoje storitve prilagajajo posebnim potrebam in individualnim željam strank, saj prisegajo na grajenje dolgoročnih partnerskih odnosov, ki temeljijo na kakovostnem in zanesljivem opravljanju storitev čiščenja.

bloki 1m
Očistijo tla, ograje in odstranijo pajčevine.

Čiščenje večstanovanjskih stavb lahko obsega:

  • pometanje pred vhodom objekta,
  • mokro čiščenje hodnikov, stopnic, vetrolova in dvigal,
  • čiščenje sten dvigal,
  • odnašanje reklamnega materiala iz vetrolova,
  • čiščenje steklenih površin na hodnikih in vhodnih vratih,
  • čiščenje ograje na stopniščih in pri vhodih (leseni in kovinski del),
  • ometanje pajčevin,
  • pometanje kleti ter
  • ostala opravila v skladu z dogovorom z lastniki ali upravitelji.

Izkušena ekipa visoko motiviranih zaposlenih bo s kvalitetnim in primernim periodičnim čiščenjem zagotovila ustrezen nivo ugodja, ki ga bodo občutili tako stanovalci kot obiskovalci. Obseg čiščenja oz. prisotnost čistilke na objektu se določi na podlagi specifikacije objekta in želja lastnikov. Naročniki sami izberejo frekvenco čiščenja, kar pomeni, da se čiščenje opravlja vsakodnevno, dvakrat tedensko, enkrat tedensko, enkrat na 14 dni ali le enkrat mesečno. Ob tem je seveda mogočih še mnogo drugih kombinacij na željo naročnika.

»Ob prvem čiščenju je stranka običajno prisotna, da izrazi posebne želje glede čiščenja in da se dogovorimo, kako nam bo omogočen dostop v prostore v primeru rednih čiščenj. V času samega čiščenja pa prisotnost stranke ni potrebna, je pa na željo naročnika seveda mogoča,« ob tem dodaja Tatjana Lavrenčič, lastnica in direktorica čistilnega servisa Ecodeus.

bloki 3m
Prijazna ekipa Ecodeus poskrbi, da so čista tudi dvigala.

Prihranite čas, denar in stres

Prav v Tatjaninih besedah se skrivajo največje prednosti najema strokovnega čistilnega servisa. Priložnostna čiščenja vam lahko poberejo veliko časa in energije, ob tem pa zaradi medsebojnega nepoznavanja ne zagotavljajo željenih rezultatov. Najem profesionalnega čistilnega servisa Ecodeus zaradi znanja in izkušenj zaposlenih jamči vrhunski izid tudi brez vašega nadzora. Slednje pa vam kot naročniku torej prihrani čas in stres ter tako omogoči, da se osredotočite na druge produktivne naloge. Z visokokakovostno storitvijo po dostopni ceni pa ne boste prihranili le časa temveč tudi denar, ki bi ga ob morebitni odločitvi, da boste prostore čistili kar sami, morali vlagati v orodje, čistila in drugo potrebno opremo za čiščenje.

Najranljivejši uporabniki vam bodo hvaležni

ecodeus bloki
Ecodeus skrbi za očiščene prostore v kar nekaj blokih na Jurovski cesti.

Tudi tukaj pa se prednosti najema čistilnega servisa Ecodeus za čiščenje večstanovanjskih objektov ne zaključijo. Z uporabo naravnih in ekoloških čistil namreč prispevajo svoj delež tako k ohranitvi naravnega okolja kot k zdravemu življenjskemu prostoru. Za to odločitev vam bodo še posebej hvaležni otroci, starejši in alergiki pa tudi hišni ljubljenčki.

Olajšajte si življenje in čiščenje večstanovanjskega objekta predajte profesionalcem! Pustite, da čistilni servis Ecodeus s pomočjo skrbno izbranih podizvajalcev poskrbi za bleščeče čiste prostore. Ne glede na to, ali gre za večstanovanjsko hišo, poslovni objekt, dom za ostarele ali celo zdravniško ordinacijo, vas bodo vrhunske storitve čistilnega servisa Ecodeus zagotovo navdušile! Ponudite svojim uporabnikom urejeno in čisto okolje, ki ga bodo cenili.

Čistilni servis Ecodeus * www.ecodeus.eu * 031 755 953

Dodaj komentar

Pogoji komentiranja

Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Ovtar24.si želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja.

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Ovtar24.si. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Ovtar24.si bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.

Pošlji

Ovtar 24

Kraigherjeva ulica 4a
2230 Lenart v Slov. goricah
08 200 44 53
urednik@ovtar24.si
O nas
Ostalo

Izvedbo spletnega portala je podprla fundacija Journalismfund Europe Local Media for Democracy.

Image

Ministrstvo za kulturo Republike Slovenije medijskega portala Ovtar24.si NE sofinancira.