Kraigherjeva ulica 4a, 2230 Lenart v Slov. goricah 08 200 44 53 urednik@ovtar24.si

Splošni pogoji sodelovanja in pravila nagradne igre

Splošni pogoji sodelovanja


1. Podatki o organizatorju nagradne igre

Organizator aktivacije in nagradne igre je podjetje Kreativna PiKA d. o. o., Kraigherjeva ulica 4a, 2230 Lenart v Slov. goricah (v nadaljevanju: organizator).

2. Namen nagradne igre

Namen nagradne igre je promocija znamke Ovtar24.si.

V nagradni igri sodelujoči sodelujejo v žrebu za nagrade, predstavljene v nadaljevanju Splošnih pogojev sodelovanja in pravil nagradne igre.

3. Sodelujoči

V nagradni igri lahko sodelujejo vse fizične osebe s stalnim in začasnim prebivališčem na ozemlju Republike Slovenije, ki so starejše od 18 let. V nagradni igri ne morejo sodelovati pravne osebe.

Pravila in pogoji aktivacije in nagradne igre

S sodelovanjem v nagradni igri sodelujoči potrjujejo, da poznajo Splošne pogoje sodelovanja in pravila nagradne igre ter Določbe o varstvu osebnih podatkov Kreativna PiKA d.o.o., ki jih je določil organizator, in le-te tudi sprejemajo.

Žreb nagrajenca ali nagrajenke (v nadaljevanju nagrajenca) organizatorja je dokončen, organizatorju ga ni treba utemeljiti in zoper njega ni mogoča pritožba.

Nagradna igra poteka v skladu s slovensko zakonodajo. Splošni pogoji sodelovanja in pravila nagradne igre pričnejo veljati z dnem 3. 5. 2023 in veljajo do dne 10. 5. 2023.

4. Način sodelovanja v nagradni igri

Za sodelovanje v nagradni igri morajo sodelujoči na Facebook (v nadaljevanju FB) strani Ovtar24.si ali na Instagram profilu Ovtar24.si pod posamezno Facebook ali Instagram (v nadaljevanju IG) objavo nagradne igre všečkati FB stran Ovtar24.si in Sladka Hajdi ali IG stran Ovtar24.si in Sladka Hajdi. Pod objavo morajozapisati pravilen odgovor na vprašanje.

Posamezni sodelujoči lahko v nagradni igri sodelujejo večkrat, vendar so upravičeni le do ene nagrade.

5. Čas trajanja nagradne igre

Nagradna igra poteka od 3. 5. 2023 do vključno 10. 5. 2023 do 12:00. ure.

6. Nagradni sklad

V nagradnem skladu so 3 nagrade, in sicer 3-krat po 10 kepic sladoleda pri Sladki Hajdi. Nagrajenci so trije (3).

Nagrada ni prenosljiva in je ni mogoče zamenjati za gotovino ali drug izdelek v denarni protivrednosti nagrade. Posamezna fizična oseba, ki jo organizator šteje kot sodelujočega, lahko prejme samo eno nagrado.

7. Davčne obveznosti

Organizatorja bremeni plačilo vseh davkov v zvezi s podelitvijo nagrade (vključno z DDV-jem). Druge davčne obveznosti v skladu z letno dohodninsko odločbo bremenijo prejemnike nagrad. Vrednost nagrad je maloprodajna z vključenim DDV.

8. Določanje nagrajencev

Nagrajence se določi z žrebom izmed vseh sodelujočih na Facebook strani @Ovtar24.si in na Instagram profilu @ovtar24.si.

9. Pravica do podelitve nagrade

Nagrada se podeli, razen če nagrajenec Splošnih pogojev sodelovanja in pravil nagradne igre ne izpolnjuje ali deluje v nasprotju le-teh, ne izpolnjuje pogojev za prevzem nagrade ali v zahtevanem roku 3 delovnih dni po prejemu obvestila organizatorja nagradne igre o prejemu nagrade ne pošljejo potrditve organizatorju na elektronski naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.. Prav tako se nagrada ne podeli in se sodelujoče iz nagradne igre izključi, če na kakršenkoli način širijo sovražni govor.

V teh primerih je organizator nagradne igre v razmerju do nagrajenca prost vseh obveznosti. Organizator z nagrado prosto razpolaga, žreb za to nagrado se ne ponovi.

Nagrade ni mogoče zamenjati, niti zahtevati njene denarne protivrednosti.

10. Obveščanje nagrajenca in prevzem nagrade

Nagrajenca o postopku izročitve nagrade izvajalec obvesti v komentarju pod posamezno Facebook ali Instagram nagradno igro. Nagrajenec se je dolžen organizatorju na elektronski naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. ali v zasebno sporočilo na profilu Ovtar24.si javiti v roku 3 delovnih dni. Podrobna navodila o kraju in času prevzema nagrade bo organizirator dobitnikom nagrade posredoval preko zasebnega sporočila.

11. Izključitev odgovornosti

Organizator in izvajalec ne odgovarjata za:

  • nedelovanje nagradne igre, ki je posledica izpada omrežja pogodbenih partnerjev,

  • nedelovanje oziroma tehnične motnje, ki bi lahko začasno motile uporabo storitve Facebooka ali Instagrama,

  • izpada električne energije ali drugih tehničnih motenj, ki bi lahko začasno motile uporabo,

  • kakršne koli posledice, ki bi jih sodelujoči utrpel zaradi sodelovanja v nagradni igri, na katere organizator in tehnični izvajalec nimata vpliva,

  • sodelovanje v nagradni igri z napačnimi podatki,

  • kakršne koli posledice ob koriščenju nagrade.

12. Varstvo osebnih podatkov

Upravljavec osebnih podatkov je organizator nagradne igre Kreativna Pika d.o.o, Jurovska cesta 21, 2230 Lenart, ki osebne podatke sodelujočih obdeluje v času trajanja nagradne igre za namene izvedbe podeljevanja nagrad v skladu s temi splošnimi pogoji.

Sodelujoči in nagrajenci imajo vedno pravico, da od upravljavca zahtevajo dostop do in popravek osebnih podatkov, posredovanih v nagradni igri ter v zvezi s tem pravico do omejitve obdelave. Sodelujoči imajo poleg tega tudi pravico do ugovora, ki šteje kot odstop od sodelovanja v nagradni igri, in v tem primeru tudi pravico do izbrisa teh osebnih podatkov. Nagrajenci, katerih osebne podatke upravljavec za izpolnjevanje svojih davčnih obveznosti hrani še 10 let od zaključka nagradne igre, obdelavi podatkov ne morejo ugovarjati, lahko pa zahtevajo prenosljivost podatkov. Če menijo, da upravljavec njihovih pravic ne izvršuje ustrezno, lahko to sporočijo oddelku, pristojnemu za varstvo osebnih podatkov ali pa se pritožijo pri Informacijskemu pooblaščencu (ip-rs.si).

13. Ostale določbe

Organizator nagradne igre si pridržuje pravico sprememb teh Splošnih pogojev sodelovanja in pravil nagradne igre. Ob vsaki spremembi Splošnih pogojev sodelovanja in pravil nagradne igre organizator veljavne objavi na spletni strani www.ovtar24.si.

Če sodelujoči po objavi sprememb Splošnih pogojev sodelovanja in pravil nagradne ne prekliče sodelovanja v nagradni igri, se šteje, da spremembo sprejema in z njo strinja.

Za vse morebitne spore v povezavi s to nagradno igro, ki jih ni mogoče rešiti sporazumno, je pristojno sodišče v Ljubljani.

Lenart, 8. 9. 2023

Dodaj komentar

Pogoji komentiranja

Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Ovtar24.si želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja.

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Ovtar24.si. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Ovtar24.si bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.

Pošlji

Ovtar24.si

Kraigherjeva ulica 4a
2230 Lenart v Slov. goricah
08 200 44 53
urednik@ovtar24.si
O nas
Ostalo

Izvedbo spletnega portala je podprla fundacija Journalismfund Europe Local Media for Democracy.

Image

Ministrstvo za kulturo Republike Slovenije medijskega portala Ovtar24.si NE sofinancira.